Belgiek

Mobiele cultuurzaal

De Belgiek is een oud lunapark dat werd omgebouwd tot een nieuwe culturele ontmoetingsplek voor de Brugse buurten.  De zaal wordt een nieuwe laagdrempelige, culturele ontmoetingsplek voor Bruggelingen. De Belgiek kan worden ingezet als feestzaal, volkscafé, exporuimte, tijdelijke ontmoetingsplek, theaterzaal, muziekzaal. 


5 oktober 2018

Sint-Michiels, Dorpsstraat


 

20u00: Muziekcafé open

Traditiegetrouw start het Belgiekweekend met een gratis muziekcafé en optreden door Brugge Plus georganiseerd. De invulling op zaterdag en zondag gebeurt door de buurtcomités.               

21u00: Gratis concert And Then Came Fall                                          

And Then Came Fall klinkt als een loodzware warmte die overgaat in een kille zucht. De teksten van Annelies Tanghe snijden, kerven en krassen door je ziel maar in symbiose met de muzikale mantel die Sam Pieter Janssens rond de nummers legt, puren ze uit in ware schoonheid. Niks meer, niks minder. Over het leven, de liefde.

And Then Came Fall is het muzikale kind van Annelies Tanghe (Iza, ZeeSter) en Sam Pieter Janssens (a.k.a. Klankman) dat zijn geboorte kende in Leuven (België). 

De band tourt als full-band, maar komt op maat van de Belgiek als duo spelen.

Volg ook de verdere programmatie van Belgiek Muziekcafé via Facebook!

AndThenCF3_Myra Olislaegers.jpg
 
 

CONTACT : 

Stef De Blieck |  Culturele wijkwerking Brugge Plus |  stef.de.blieck@bruggeplus.be

Belgiek is een project van vzw Brugge Plus in samenwerking met  Koevoet  en Dienst Preventie Stad Brugge.


 

De Belgiek is een organisatie van Brugge Plus en maakt samen met Uitwijken deel uit van de cel culturele wijkwerking die cultuur tot in de achtertuin van de bewoners brengt.