Belgiek

Mobiele cultuurzaal

De Belgiek is een oud lunapark dat werd omgebouwd tot een nieuwe culturele ontmoetingsplek voor de Brugse buurten.  De zaal wordt een nieuwe laagdrempelige, culturele ontmoetingsplek voor Bruggelingen. De Belgiek kan worden ingezet als feestzaal, volkscafé, exporuimte, tijdelijke ontmoetingsplek, theaterzaal, muziekzaal. 


VRIJDAG 14 Oktober 2016

Sint-michiels (Brugge), Dorpsstraat t.h.v. huisnr. 61


 

20u00: Volkscafé

21u00: Concert Rudy Trouvé Solo

Muzikant en schilder Rudy Trouvé, bekend van de eerste platen van dEUS, Dead Man Ray en eigen werk. Begeleid door een loopstation en voorzien van een videoprojectie, speelt Rudy liedjes uit het grote Heaven Hotel Songbook. Waarvan Kiss My Jazz, Gore Slut, The Love Substitutes, Tape Cuts Tape, Pasmans en The Rudy Trouvé Octet ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Verwacht je aan een intieme set die al eens onderbroken wordt door een animatiefilmpje. Iets tussen een klassiek singer-songwriteroptreden en een jaren ‘70 dia-avond.

 
 

CONTACT : 

Stef De Blieck |  Culturele wijkwerking Brugge Plus |  stef.de.blieck@bruggeplus.be

Belgiek is een project van vzw Brugge Plus in samenwerking met  Koevoet  en Dienst Preventie Stad Brugge.


 

De Belgiek is een organisatie van Brugge Plus en maakt samen met Uitwijken deel uit van de cel culturele wijkwerking die cultuur tot in de achtertuin van de bewoners brengt.