Belgiek

Mobiele cultuurzaal

De Belgiek is een oud lunapark dat werd omgebouwd tot een nieuwe culturele ontmoetingsplek voor de Brugse buurten.  De zaal wordt een nieuwe laagdrempelige, culturele ontmoetingsplek voor Bruggelingen. De Belgiek kan worden ingezet als feestzaal, volkscafé, exporuimte, tijdelijke ontmoetingsplek, theaterzaal, muziekzaal. 


VRIJDAG 10 MEI 2019
ELI GOFFA TRIO

Fazantenlaan (t.h.v. ingang Koude Keuken) in Sint-Andries


 

20u00: Muziekcafé open

21u00: Gratis concert ELI GOFFA TRIO                                            

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas. Hij groeide op met de LP-collectie uit de sixties en de seventies van zijn vader. Dit hoor je vooral aan zijn breekbare en krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Hij begon al heel vroeg met gitaar spelen en heeft een uitstekende live reputatie. Zijn singles kregen al airplay op Radio 1 en Radio 2 en ook in Nederland werden ze gedraaid op de radio.

Ondertussen heeft hij zijn debuutalbum ‘Written in the stars’ uit waar hij samen met producer David Poltrock aan werkte. Het album is zowel online als op vinyl verkrijgbaar.

Eli_Goffa_Album_C_Jan_Verstraeten.jpg

Afterparty: met DJ De Wilde Vogel

En jawel: DJ De Wilde Vogel strijkt opnieuw sierlijk neder op de Muziekcafés van de Belgiek! Na het concert neemt hij je telkens mee op een flamboyante en onvoorspelbare joyride langsheen de betere classics, hij laat je bloed borrelen in zuiderse sferen om je dan weer te laten shaken op onbekende muzikale parels tot ge niet meer weet van welke parochie ge zijt!

de wilde vogel.jpg
 
 

CONTACT : 

Stef De Blieck |  Culturele wijkwerking Brugge Plus |  stef.de.blieck@bruggeplus.be

Belgiek is een project van vzw Brugge Plus in samenwerking met  Koevoet  en Dienst Preventie Stad Brugge.


 

De Belgiek is een organisatie van Brugge Plus en maakt samen met Uitwijken deel uit van de cel culturele wijkwerking die cultuur tot in de achtertuin van de bewoners brengt.