Belgiek

Mobiele cultuurzaal

De Belgiek is een oud lunapark dat werd omgebouwd tot een nieuwe culturele ontmoetingsplek voor de Brugse buurten.  De zaal wordt een nieuwe laagdrempelige, culturele ontmoetingsplek voor Bruggelingen. De Belgiek kan worden ingezet als feestzaal, volkscafé, exporuimte, tijdelijke ontmoetingsplek, theaterzaal, muziekzaal. 


VRIJDAG  23 september 2016

Sint-Pieters (Brugge), Sint Paulusstraat, aan de kerk


 

19u30: Volkscafé

19u30: Straatfanfare Murga Bruga en Pieter Deldycke (RASP)

21u00: Concert Les Tigresses Rouges

Les Tigresses Rouges brengen meerstemmig muzikaal cabaret vanuit een prettige mengelmoes van chanson en kleinkunst in het Nederlands, Frans en Engels. In hun wereld zwaaien de katachtige vrouwen de plak: hun dominante kant. Niets is er zwart-wit, maar eerder dierenprint-rood: hun passionele kant. Ze zijn aanspreekbaar, maar benader ze best langzaam met een lekker brokje én stevige handschoenen. Beschouw dit alvast als een eerste wijze les van de Tigresses. Een totaalspektakel dat herkenbaar zal zijn voor elke vrouw (en elke man die het aandurft).

 
 

CONTACT : 

Stef De Blieck |  Culturele wijkwerking Brugge Plus |  stef.de.blieck@bruggeplus.be

Belgiek is een project van vzw Brugge Plus in samenwerking met  Koevoet  en Dienst Preventie Stad Brugge.


 

De Belgiek is een organisatie van Brugge Plus en maakt samen met Uitwijken deel uit van de cel culturele wijkwerking die cultuur tot in de achtertuin van de bewoners brengt.