Belgiek

Mobiele cultuurzaal

De Belgiek is een oud lunapark dat werd omgebouwd tot een nieuwe culturele ontmoetingsplek voor de Brugse buurten.  De zaal wordt een nieuwe laagdrempelige, culturele ontmoetingsplek voor Bruggelingen. De Belgiek kan worden ingezet als feestzaal, volkscafé, exporuimte, tijdelijke ontmoetingsplek, theaterzaal, muziekzaal. 


14 september 2018

Assebroek, Kerkhofblommenstraat


 

20u00: Muziekcafé open

Traditiegetrouw start het Belgiekweekend met een gratis muziekcafé en optreden door Brugge Plus georganiseerd. De invulling op zaterdag en zondag gebeurt door de buurtcomités.               

21u00: Gratis concert Salut la copine                                              

Het chanson èn het Franstalige lied in al zijn facetten door een onuitgegeven trio: Lien Van De Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen.  Ze brengen lang vergeten parels uit de wereldwijde (soms verrassende) Franstalige liedcultuur. We zijn allemaal fan van l’Eté Indien, temeer daar we nu eentje aan den lijve mochten ondervinden, maar er is nog zoveel meer onder de Franse zon.

Volg ook de verdere programmatie van Belgiek Muziekcafé via Facebook!

Salut la copine.png
 
 

CONTACT : 

Stef De Blieck |  Culturele wijkwerking Brugge Plus |  stef.de.blieck@bruggeplus.be

Belgiek is een project van vzw Brugge Plus in samenwerking met  Koevoet  en Dienst Preventie Stad Brugge.


 

De Belgiek is een organisatie van Brugge Plus en maakt samen met Uitwijken deel uit van de cel culturele wijkwerking die cultuur tot in de achtertuin van de bewoners brengt.